doc.dr.sc. Leo Gracin

Lokacija: 3. kat
Kontakt podaci
Telefon: | + 385 1 4605 034 |
Telefaks: | + 385 1 4605 072 |
Email: | legracin@pbf.hr |
Predmeti
Nositelj
Suradnik
- › Senzorika i analitika vina
- › Instrumentalna analiza
- › Sirovine prehrambene industrije
- › Instrumentalna analiza (PT i BT)
- › Kemija i tehnologija vina
Životopis
Datum rođenja: 24. veljače 1973.
Mjesto rođenja: Split
Školovanje | |||
ustanova | tema | godina | |
diplomirao - la | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Promjene aromatskog sastava vina sorte Graševina tijekom starenja | 1996. |
magistrirao - la | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Promjene sastava fenolnih tvari vina sorte Plavac mali tijekom proizvodnje i dozrijevanja | 2000. |
doktorirao - la | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Utjecaj uvjeta vinifikacije na sastav hlapljivih spojeva vina Plavac mali i Babić | 2005 |
Zaposlenje | ||
zvanje | ustanova | godina |
asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 1997 – 2005. |
viši asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2005.- 2006 |
docent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2006- |
Usavršavanje (tjedan dana i dulje) | ||
ustanova | mjesto | godina |
Oenodev, Laffort | Bordeaux, Francuska |
2005 |
Vivelys | Mendoza, Argentina; Santiago, Čile | 2006 |
Znanstvena djelatnost:
Radovi indeksirani prema SCI/CC: 6
Radovi indeksirani u sekundarnim publikacijama: 4
Radovi u domaćim i međunarodnim zbornicima: 10
Sudjelovanje na znanstvenim skupovima u zemlji i inozemstvu: 17