doc.dr.sc. Marina Krpan

Lokacija: 4. kat
Kontakt podaci
Telefon: | + 385 1 4605 043 |
Telefaks: | + 385 1 4605 497 |
Email: | mgrba@pbf.hr |
Predmeti
Suradnik
- › Sljedivost u prehrambenom lancu
- › Upravljanje kvalitetom hrane
- › Sigurnost hrane
- › Sigurnost hrane
- › Senzorske analize hrane
- › Senzorske analize hrane
- › Suvremene metode u analitici hrane
- › Suvremene metode u kontroli kvalitete hrane
- › Analitika hrane
- › Analitika prehrambenih proizvoda
Životopis
Datum rođenja: 17. veljače 1977.
Mjesto rođenja: Zagreb
Školovanje | |||
ustanova | tema | godina | |
diplomirao - la | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | Tvari arome probiotičkih jogurta s dodatkom voća | 2001 |
magistrirao - la | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje nukleotida u hrani za dojenčad | 2007 |
doktorirao - la | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad | 2011 |
Zaposlenje | ||
zvanje | ustanova | godina |
znanstveni novak | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | 2001-2002 |
asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | 2002-2012 |
viši asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | 2012- |
Usavršavanje (tjedan dana i dulje) | ||
ustanova | mjesto | godina |
Friesland Coberco Dairy Foods | Atena, Grčka | 2002 |
Campden& Chorleywood | Budimpešta, Mađarska | 2002 |
Znanstvena djelatnost:
Radovi indeksirani prema SCI/CC: 8
Radovi indeksirani u sekundarnim publikacijama: 2
Radovi u domaćim i međunarodnim zbornicima: 4
Sudjelovanje na znanstvenim skupovima u zemlji i inozemstvu: 4
Poglavlje u sveučilišnom udžbeniku: 1
Priznanja, nagrade:
- Rektorova nagrada za studentski rad „Senzorska procjena probiotičkih jogurta“, 1999/2000. godina.
- Priznanje, Sveučilišta u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet za izuzetan uspjeh tijekom studija. 2002. godina.