dr.sc. Antonela Ninčević Grassino

Lokacija: 5. kat
Kontakt podaci
Telefon: | + 385 1 4605 062 |
Telefaks: | + 385 1 4836 083 |
Email: | aninc@pbf.hr |
Predmeti
Suradnik
Životopis
Datum rođenja: 24. studenog 1970.
Mjesto rođenja: Zagreb
Školovanje | |||
ustanova | tema | godina | |
diplomirao - la | Prehrambeno – biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Elektrokemijsko određivanje koncentracije stanica bakterije Escherichia coli | 1996. |
magistrirao - la | Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Djelovanje enzimskih elektrokemijskih senzora u sustavu voda/organsko otapalo | 2002. |
doktorirao - la | Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu | Istraživanje utjecaja esencijalnog ulja luka na inhibiranje korozije metalne ambalaže | 2007. |
Zaposlenje | ||
zvanje | ustanova | godina |
mlađi asistent | Laboratorij za analitičku kemiju | 1997. - 2002. |
asistent | Laboratorij za analitičku kemiju | 2002. - 2008. |
viši asistent | Laboratorij za analitičku kemiju | 2008. - danas |
Usavršavanje (tjedan dana i dulje) | ||
ustanova | mjesto | godina |
Inter-University Center, NMR Course | Dubrovnik, Hrvatska | 1999. |
Stazione Sperimantale per l´ Industria delle Conserve Alimentari (SSICA) | Angri (SA), Italija | 2003. – 2005. |
Università degli studi di Salerno | Fisiano (SA), Italija | 2008. |
Università degli studi di Salerno | Fisiano (SA), Italija | 2009. |
Stazione Sperimantale per l´ Industria delle Conserve Alimentari (SSICA) | Angri (SA), Italija | 2010. |
Znanstvena djelatnost:
Radovi indeksirani prema SCI/CC: 8
Radovi indeksirani u sekundarnim publikacijama: 2
Radovi u domaćim i međunarodnim zbornicima: 6
Sudjelovanje na znanstvenim skupovima u zemlji i inozemstvu: 27
Priznanja i nagrade:
The Best Poster Award in Total Food 2014 congress - Science and technology for the economic and sustainable exploitation of agri-food chain wastes and co-products, Norwich, UK, 2014