hrvatski | english

PBF.hr / Vijesti i najave / Predavanje "Genetičko inženjerstvo na steroidima" - Što je sintetička biologija? / Stipendije i studiranje u Parizu


Lijevi izbornik


Predavanje "Genetičko inženjerstvo na steroidima" - Što je sintetička biologija? / Stipendije i studiranje u Parizu

06.03.2015.

Zoran poster Croatia JPEG

Pozivamo vas na predavanje Zorana Marinkovića "Genetičko inženjerstvo na steroidima" koje će se održati 16. 3. 2015. godine od 15 do 17 sati u predavaonici BO1 Biološkog odsjeka PMF-a, Rooseveltov trg 6.

Predavanje uključuje temu sintetičke biologije, svjetskog studentskog natjecanja u sintetičkoj biologiji (iGEM) te projekt "Citizen Cyberlab / SynBio4All" kojem se mogu priključiti i studenti iz Hrvatske. U drugom dijelu predavanja bit će predstavljene stipendije i mogućnost studiranja na preddiplomskoj, diplomskoj i doktorskoj razini u Centru za interdisciplinarna istraživanja u Parizu.Više informacija možete potražiti na www.igem.org, www.cri-paris.org i www.citizencyberlab.eu. Zoran Marinković je molekularni biolog i mentor tima studenata "iGEM Paris Bettencourt" koji je osvojio svjetsko natjecanje u sintetičkoj biologiji 2013. godine na MIT-u. Trenutačno radi doktorat na granicama sistemske i sintetičke biologije te biofizike u Centru za interdisciplinarna istraživanja u Parizu. 

Zoran poster Croatia PDF