hrvatski | english

PBF.hr / Međunarodna suradnja / Oglasna ploča / Obavijest o slobodnim mjesecima za dodjelu stipendija - SlovenijaObavijest o slobodnim mjesecima za dodjelu stipendija - Slovenija

20.03.2015.

Studenti koji su zainteresirani za boravak u Ljubljani u ovom semestru nek se hitno jave u Ured za međunarodnu suradnju.

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da su nam kolege iz NCO-Slovenija upravo javili da im je preostalo slobodnih mjeseci za dodjelu stipendija dolaznim stipendistima za akademsku godinu 2014./2015.

 

U obzir dolaze prijave za mrežnu mobilnost, kao i freemover prijave, što je posebno važno za fakultete, odsjeke i odjele koji u ovoj akademskoj godini nisu uključeni neku od mreža u CEEPUS-u, a željeli bi ostvariti mobilnost putem CEEPUS-a.

 

Podsjećamo: za freemover prijave uz prijavu je potrebno priložiti dodatnu dokumentaciju (obrasci se nalaze na stranici www.ceepus.info)

  1. Prihvatno pismo - Letter of Acceptance (za studente i doktorande) ili Prihvatno pismo za profesore - Teacher Letter of Acceptance (za profesore)

     2. 2 pisma preporuke  - Letter of Reccomandation matične institucije, samo za studente i doktorande