hrvatski |
english
Kontakt
Imenik
Mapa weba
Pristup za djelatnike
Tražilica
Napredno pretraživanje
Studij
Preddiplomski studij (Bolonjski proces)
Diplomski studij (Bolonjski proces)
Dodiplomski studij (stari program)
Poslijediplomski studij
Red predavanja i vježbi
Ispitni rokovi
Stipendije
Upisi
Upis u 1. godinu preddiplomskih studija 2014./2015.
Kriteriji za sastavljanje rang-lista pri upisu na studijske programe
Koliko studenata upisujemo na Fakultet?
Upisi na diplomske studije
Upisi u više godine studija
Kamo poslije fakulteta?
Pravila participiranja u troškovima studija
Znanstveni i stručni rad
Katalog opreme
Znanstveni i razvojni projekti
Bilateralna suradnja
Međunarodni projekti:
Znanstveni i stručni skupovi
Korisni linkovi
Međunarodna suradnja
Europska povelja za istraživače i Kodeks o zapošljavanju istraživača
Međunarodna suradnja
O Uredu za međunarodnu suradnju
Upis stranih studenata
Međunarodni studiji
Izvođenje nastave na engleskom jeziku
Međunarodna mobilnost
Bilateralna suradnja
Međunarodni projekti
Znanstveni i stručni skupovi
Izdavanje međunarodnog časopisa
Međunarodne studentske udruge
Međunarodni linkovi
Korisni linkovi
Iskustva studenata
Zavodi
Zavod za kemiju i biokemiju
Zavod za procesno inženjerstvo
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Zavod za opće programe
Službe
Ured za studente
Knjižnica PBF-a
Informatička služba
Ostale službe
O fakultetu
Osiguravanje kvalitete
Katalog informacija
Opći podaci
Smještaj fakulteta
Ustroj
Povijest
Sveučilište u Zagrebu
Dokumenti
Mediji
PBF.hr
Lijevi izbornik
Mapa weba PBF.hr
Studij
Preddiplomski studij (Bolonjski proces)
Prehrambena tehnologija
Opis programa
Biotehnologija
Opis programa
Nutricionizam
Opis programa
Diplomski studij (Bolonjski proces)
Prehrambeno inženjerstvo
Opis programa
Upravljanje sigurnošću hrane
Opis programa
Bioprocesno inženjerstvo
Opis programa (vrijedi od akademske godine 2011/2012)
Izvedbeni plan nastave
Molekularna biotehnologija
Opis programa
Druga godina diplomskog studija na Sveučilištu u Orleansu
Nutricionizam
Opis programa
Dodiplomski studij (stari program)
Obavijesti
Poslijediplomski studij
Dokumenti
Programi poslijediplomskih studija
Poslijediplomski doktorski studij "Prehrambena tehnologija"
Poslijediplomski doktorski studij "Biotehnologija i bioprocesno inženjerstvo"
Poslijediplomski doktorski studij "Nutricionizam"
Poslijediplomski specijalistički studij "Kvaliteta i sigurnost hrane"
Poslijediplomski specijalistički studij "Food management"
Stari program (zadnja generacija upisanih studenata ak. god. 2004./2005.)
Povjera nastave
Popis mentora
Postupak prijave i odobravanja teme doktorskog rada
Obavijesti o održavanju seminara i obrana
Ostale obavijesti
Red predavanja i vježbi
Ispitni rokovi
1 godina
2 godina
3 godina
Stipendije
Upisi
Upis u 1. godinu preddiplomskih studija 2014./2015.
Kriteriji za sastavljanje rang-lista pri upisu na studijske programe
Koliko studenata upisujemo na Fakultet?
Upisi na diplomske studije
Upisi u više godine studija
Kamo poslije fakulteta?
Pravila participiranja u troškovima studija
Znanstveni i stručni rad
Katalog opreme
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za toksikologiju
Laboratorij za biokemiju
Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju
Laboratorij za analitičku kemiju
Laboratorij za organsku kemiju
Laboratorij za opću i anorgansku kemiju i elektroanalizu
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Laboratorij za tehnološke operacije
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Laboratorij za kemiju hrane i prehranu
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Kabinet za bioinformatiku
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, probiotika i enzima
Laboratorij za opću mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
HPLC
Plinski kromatograf
UV-VIS spektrofotometar
Termostat
Autoklav
Mufolna peć
Separator mlijećne masti
Sušionik
Sustav za mikrofilfiltraciju i ultrafiltraciju
Centrifuga po Gerberu
UV-VIS spektrofotometar
TD-NMR spektrometar
Viskograf
Micro Visco-Amilo-Graph
Ekstenzograf
Farinograf
Vaga (2 kom.)
SJA fermetnograf Tip JM 451
Fermentacijska komora
Laboratorijska mjesilica tijesta
Spiralna mjeslilica SP 12 F
Mjesilica tijesta
Sedimat mlin
Laboratorijski mlin (2 kom.)
Mlin
Etažna peć
Magnetska mješalica RT 5 power IKAMAG
Analitička vaga
Reacti-Therm Dry Block + Reacti-Vap Evaporator
Sušionik
Znanstveni i razvojni projekti
Bilateralna suradnja
Međunarodni projekti:
Znanstveni i stručni skupovi
Korisni linkovi
Međunarodna suradnja
Europska povelja za istraživače i Kodeks o zapošljavanju istraživača
Međunarodna suradnja
Oglasna ploča
Obavijest o slobodnim mjesecima za dodjelu stipendija - Slovenija
OBAVIJEST ZA STUDENTE MOLEKULARNE BIOTEHNOLOGIJE
Obavijest o Erasmus natječaju za studijski boravak
Poziv na susret s regionalnim direktorom AUF
Obavijest o Natječaju za stipendiju Zaklade Naumann-Etienne
Natječaji za studente
Obavijest o Natječaju za stipendiju Zaklade Naumann-Etienne
Erasmus natječaj za stručnu praksu
Natječaji za studentske mobilnosti
Obavijest o Bayreuth Summer School on Biophysics
Međunarodna ljetna škola "AGRIFOOD - THE HEARTBEAT OF RURAL AREAS"
Ljetna škola u Beču i Muenchenu
NR Kina (Tajvan)
Ljetna škola hrvatskog i njemačkog jezika 2014.
Ceepus natječaj - 2014./2015.
Chonnam National University
Stipendije Vlade Japana za 2015. godinu
Natječaj za akademsku mobilnost u 2014. godini (drugi krug)
Suradnja sa University of Houston
KADD
Natječaj za financiranje znastvenih boravaka stranih istrazivača u Francuskoj
Natječaji za stipendije, bilateralna razmjena studenata: J. Koreja, Hong Kong
IRSTEA – teme za izradu doktorata
Stipendija za Koreju
RANG LISTA STUDENATA PRIJAVLJENIH ZA ORLEAN
Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike
Natječaj za stipendiju I2FA_2014
OBAVIJEST STUDENTIMA MOLEKULARNE BIOTEHNOLOGIJE
Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus programa za ak.god. 2014./15.
Obnova međusveučilišne bilateralne suradnje s University of Saskatchewan, Kanada
O Uredu za međunarodnu suradnju
Upis stranih studenata
Međunarodni studiji
Izvođenje nastave na engleskom jeziku
Description of modules in english
Međunarodna mobilnost
ERASMUS
CEEPUS
TEMPUS
IAESTE
Bilateralna suradnja
Međunarodni projekti
Znanstveni i stručni skupovi
Izdavanje međunarodnog časopisa
Međunarodne studentske udruge
Međunarodni linkovi
Korisni linkovi
Iskustva studenata
Zavodi
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za opću i anorgansku kemiju i elektroanalizu
Uvod u kemiju i kemijsku analizu (PT i BT)
Primijenjena kemometrika
Bioanorganska kemija elemenata
Biosenzori u kontroli kvalitete hrane
Biosenzori
Uvod u kemiju i kemijsku analizu (N)
Integrirani pristup analizi složenih sustava
Instrumentalna analiza (PT i BT)
Laboratorij za organsku kemiju
Instrumentalna analiza
Priprava kiralnih spojeva katalizirana lipazama
Peptidni mimetici i pseudopeptidi
Osnove bioorganometalne kemije
Kemija prirodnih spojeva
Priprava, analiza i primjena oligonukleotida
Izdvajanje i karakterizacija prirodnih spojeva
Konjugati prirodnih i organometalnih spojeva
Lipazama katalizirana sinteza enantiomera
Mimetici proteina
Lipazama katalizirana sinteza enantiomera
Organska kemija
Peptidomimetics and pseudopeptides
The fundamentals of bioorganometallic chemistry
Laboratorij za analitičku kemiju
Uvod u kemiju i kemijsku analizu (PT i BT)
Uvod u kemiju i kemijsku analizu (N)
Primjenjena instrumentalna analiza
Planiranje i optimiranje analize
Instrumentalne analitičke metode
Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju
Fizikalna kemija
Korozija i zaštita materijala
Odabrana poglavlja zelene kemije
Zelena kemija
Koloidi u hrani
Ambalažni materijali
Fazne ravnoteže višekomponentnih sustava
Zeleni procesi u prehrambenoj tehnologiji
Zelena biotehnologija
Konstrukcijski materijali i zaštita
Laboratorij za biokemiju
Biokemija I
Biokemija II
Molekularna biologija
Proteinsko inženjerstvo
Pročišćavanje i karakterizacija proteina
Biokemijska analitika
Biokemijska funkcija vitamina i iona u hrani i prehrani
Biokemijske promjene u hrani i pravilna prehrana
Regulacija ekspresije gena, poslijesintetske preinake i transport proteina u stanici
Stanične stijenke industrijskih mikroorganizama
Fiziologija i biokemija prehrane
Laboratorij za toksikologiju
Osnove toksikologije
Toksikološki aspekti pripreme hrane (studij: Nutricionizam)
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva (studij Bioprocesno inženjerstvo; studij Molekularna biotehnologija)
Toksikologija (studij Molekularna biotehnologija)
Toksikologija hrane (studij Nutricionizam)
Antinutrijenti u hrani biljnog porijekla (doktorski studij: Nutricionizam)
Toksikološki aspekti sigurnosti hrane (poslijediplomski specijalistički studij: Kvaliteta i sigurnost hrane)
Ekotoksikologija (doktorski studij: Biotehnologija i bioprocesno inženjerstvo)
Toksikološki aspekti u prehrambenoj industriji (doktorski studij: Prehrambena tehnologija)
Metodika znanstvenog rada (doktorski studiji: Nutricionizam; Prehrambena tehnologija)
Toksikologija hrane i toksikološki aspekti u pripremi hrane (doktorski studij: Nutricionizam).
Toksikologija hrane (studij Prehrambeno inženjerstvo)
Toksikologija hrane (studij Upravljanje sigurnošću hrane)
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva (studij Prehrambeno inženjerstvo)
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva (studij Upravljanje sigurnošću hrane)
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva (studij Nutricionizam)
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije
Fenomeni prijelaza
Osnove termodinamike i tehnoloških operacija
Jedinične operacije
Inženjerstvo II
Inženjerstvo III
Vođenje procesa prehrambene industrije
Nova dostignuća u mehaničkom inženjerstvu
Energija u biotehnologiji
Priprema uzoraka za kemijske i biokemijske analize
Energija u proizvodnji hrane
Nova dostignuća u mehaničkom inženjerstvu
Laboratorij za tehničku termodinamiku
Tehnička termodinamika
Tehnologija duhana
Primjena ultrazvuka u prehrambenoj tehnologiji
Primjena ultrazvuka u biotehnologiji
Ultrazvuk u prehrambenom inženjerstvu
Laboratorij za MRA
Modeliranje procesa
Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji
Modeliranje i optimiranje u nutricionizmu
Modeliranje i kemometrija u prehrambenom inženjerstvu
Modeliranje i optimiranje u planiranju prehrane
Matematičko modeliranje i optimiranje bioprocesa
Modeliranje i optimiranje u prehrambenom inženjerstvu
Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani
Kabinet za osnove inženjerstva
Inženjerstvo I
Osnove informatike
Mjerenje i vođenje procesa
Reaktorsko inženjerstvo
Tehnologija prahova
Modeliranje biotehnoloških procesa
Robotika u prehrambenoj industriji
Disperzni sustavi
Prehrambeni prahovi
Kabinet za matematiku
Matematika I
Matematika II
Matematika
Biostatistika (studij: Nutricionizam)
Numeričke metode i programiranje
Biostatistika (studij: Prehrambena tehnologija)
Statistika (studij: Biotehnologija)
Primjenjena analiza podataka
Matematičke metode u bioprocesnom inženjerstvu
Matematičke metode u prehrambenoj industriji
Fizika 1
Fizika 2
Fizika
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani
Uvod u profesiju nutricionista
Znanost o prehrani I
Znanost o prehrani II
Pretilost i pothranjenost
Prehrana sportaša i vojaka
Osnove fiziologije čovjeka
Osnove dijetoterapije
Prehrana žene kroz životnu dob
Prehrana osoba starije dobi
Nova dostignuća u znanosti o prehrani
Prehrambena epidemiologija
Metode za procjenu kakvoće prehrane
Edukacija i komunikacijske vještine u nutricionizmu
Hrana, prehrana i zdravlje
Tradicionalni načini prehrane
Osnovni principi pravilne prehrane
Dijetoterapija
Međudjelovanje esencijalnih i toksičnih elemenata
Odabrana poglavlja iz funkcijske anatomije čovjeka
Enteralna i parenteralna prehrana
Fiziologija i biokemija prehrane
Prehrana i nutritivna vrijednost hrane
Uloga prehrane u procesu liječenja
Prehrambeni standardi i preporuke
Metode za procjenu kakvoće prehrane
Hrana, prehrana i zdravlje
Prehrambena epidemiologija
Potrošač, hrana i prehrana
Osnove dijabetološke dijetoterapije
Fitokemikalije u zaštiti zdravlja
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Senzorske analize hrane
Suvremene metode u analitici hrane
Analitika hrane
Suvremene metode u kontroli kvalitete hrane
Sigurnost hrane
Upravljanje kvalitetom hrane
Sljedivost u prehrambenom lancu
Senzorske analize hrane
Planiranje i analiza eksperimenata
Senzorske metode u procjeni kakvoće hrane
Analitičke metode za praćenje sigurnosti hrane
Statističke metode u kontroli kvalitete hrane
Nova dostignuća u senzorskoj procjeni hrane
Sustavi upravljanja kvalitetom
Upravljanje kvalitetom u prehrambenoj industriji
Sigurnost hrane
Sljedivost u prehrambenom lancu
Analitika prehrambenih proizvoda
Sigurnost hrane
Sljedivost u prehrambenom lancu
Alergeni u hrani
Zavod za opće programe
Sociologija i psihologija prehrane
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Biokemijska funkcija i nutritivni značaj vitamina i minerala u prehrani
Dodaci prehrani
Kemija i biokemija hrane
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Biologija 1
Biologija 2
Molekularna genetika
Genetičko inženjerstvo
Genetika eukariota
Ekogenetičke studije
Imunologija za nutricioniste
Mehanizmi evolucije
GMO u proizvodnji hrane
Genetika industrijskih organizama
Fiziologija čovjeka
Genska terapija
Biološki aktivne tvari u namirnicama
Molekularno-genetičke metode u kontroli mikrobiološke sigurnosti hrane
Ekogenetika
Evolucija i biotehnologija
Mutagene i kancerogene tvari u hrani
Genetičko inženjerstvo (poslijediplomski studij)
Molekularna genetika (poslijediplomski studij)
Imunologija
Nutrigenomika
Laboratorij za BI, IM i TSP
Biotehnologija I
Kinetika biotehnoloških procesa
Fiziologija industrijskih mikroorganizama
Biokemijsko inženjerstvo
Projektiranje biotehnoloških procesa
Mikrobiološke i kemijsko-fizikalne metode nadzora procesa proizvodnje piva
Biotehnologija II
Biotehnologija III
Tehnologija piva
Biotehnološki aspekti proizvodnje vina
Izdvajanje i pročišćavanja biotehnoloških proizvoda
Biokemijsko inženjerstvo i bioprocesna tehnika
Bijela biotehnologija
Bioprocesno inženjerstvo
Regulacija metabolizma industrijskih mikroorganizama
Biotehnološka priprema i oplemenjivanje hrane i pića
Biotehnološka proizvodnja algi i njihovih metabolita
Industrijsko iskorištavanje obnovljivih sirovina
Kinetika mikrobnih procesa
Razvoj procesa u proizvodnji slada i piva
Kinetika biotehnoloških procesa (poslijediplomski studij)
Razvoj biotehnoloških procesa za proizvodnju mliječne kiseline
Biotehnološka proizvodnja octa
Proizvodnja bioplina iz obnovljivih sirovina
Održivi razvoj i biotehnološka proizvodnja
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Interakcija molekula i receptora
Biotransformacije
Tehnologija vitamina i hormona
Tehnologija životinjskih i biljnih stanica
Utjecaj hrane na hormonski i imuno sustav
Biotehnologija, kvaliteta i sigurnost hrane
Bioprocesna tehnologija za kulturu stanica sisavaca
Biotehnologija biljaka
Planiranje istraživačkih projekata i zaštita intelektualnog vlasništva
Prijenos signala receptorima u stanici
Stereoselektivne biotransformacije
Biotehnološka primjena životinjskih stanica
HPLC Niskomolekulskih spojeva
Osnove tkivnog inženjerstva
Fitoromedijacija
Laboratorij za opću mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Mikrobiologija namirnica
Mikologija
Bakteriologija
Mikrobiologija
Mikrobiologija hrane
Mikrobni indikatori u kontroli kvalitete hrane
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Probiotici i starter kulture
Biotehnologija 4
Tehnologija enzima
Tehnologija antibiotika
Mikrobna ekologija
Probiotici, prebiotici i funkcionalne starter kulture
Mikrobna ekologija gastrointestinalnog sustava
Crijevna mikroflora, prehrana i zdravlje
Biotehnologija antibiotika i antibiotička rezistencija
Ostaci antibiotika u hrani
Razvoj procesa proizvodnje i primjene enzima
Kabinet za bioinformatiku
Bioinformatika
Programiranje u bioinformatici
Bioinformatika industrijskih mikroorganizama
Molekularna genetika biosinteze antibiotika
Proizvodnja terapeutskih proteina
Nutrigenomika
Predmeti sa studija Bioindustrijskih tehnika
Nastavni materijali
Obavijesti
Nastavni materijali
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Vijesti
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo I
Procesi pripreme hrane
Fizikalna svojstva složenih sustava - hrane
Prehrambeno-procesno inženjerstvo I
Procesi konzerviranja hrane
Nova hrana
Prehrambeno-procesno inženjerstvo II
Hrana i turizam
Funkcionalna hrana
Trendovi razvoja prehrambeno-procesnog inženjerstva
Procesi pripreme hrane (poslijediplomski studij)
Razvoj novih proizvoda prehrambene industrije
Znanost o hrani
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Higijena i sanitacija
Kemija i tehnologija mesa i ribe
Znanost i tehnologija peradi i jaja
Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu
Specifičnosti u tehnologiji ribe
Specifičnosti u tehnologiji mesa
Higijena i sanitacija (doktorski studij PT)
Sirovine prehrambene industrije
Higijena i sanitacija (doktorski studij N)
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Uvod u prehrambene tehnologije
Kemija i tehnologija voća i povrća
Osvježavajuća bezalkoholna pića
Minimalno procesiranje voća i povrća
Začinsko i aromatsko bilje
Biološki aktivne komponente u hrani i mehanizmi djelovanja
Prehrambene tehnologije namirnica biljnog podrijetla
Novi proizvodi od voća i povrća
Agro-food production systems
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Kemija i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda
Osnove tehnologije namirnica životinjskog podrijetla
Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla
Nove spoznaje o mlijeku i tehnologiji nekih mliječnih proizvoda
Funkcionalni fermentirani mliječni napici
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda
Dostignuća u tehnologiji ugljikohidrata
Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Kemija i tehnologija uživala
Sladila
Prehrambena vlakna
Funkcionalni aspekti dijetalnih vlakana
slika za labos
Razvoj konditorskih proizvoda
Nove tehnologije u konditorskoj industriji
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Kemija i tehnologija žitarica
Osnove prehrambenih tehnologija
Ekstruzija u prehrambenoj industriji
Prehrambene tehnologije
Principi ekološke proizvodnje hrane
Kemija odabranih sastojaka hrane
Trendovi u preradi žitarica
Ekološka proizvodnja i prerada hrane
Prehrambeni aditivi
Prehrambena vlakna
Razvoj pekarskih proizvoda
Nove tehnologije u pekarstvu
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Kemija i tehnologija ulja i masti
Procesi prerade maslina i kontrola kvalitete proizvoda
Modificirane masti i ulja
Prehrambeni aditivi
Trendovi u kemiji i tehnologiji lipida
Prehrambeni aditivi
Laboratorij za biološku obradu otpadnih voda
Biotehnologija u zaštiti okoliša
Biološka razgradnja organskih spojeva
Biološko obnavljanje okoliša (Bioremedijacija)
Nove metode u biološkoj obradbi otpadnih voda
Biološko obnavljanje okoliša
Biološka razgradnja organskih spojeva
Biotehnologija u zaštiti okoliša
Nove metode u biološkoj obradi otpadnih voda
Laboratorij za tehnologiju vode
Tehnologija vode (Prehrambena tehnologija)
Tehnologija vode (Biotehnologija)
Mineralne, izvorske i stolne vode
Membranski bioreaktori u zaštiti okoliša
Membranski procesi u obradi voda
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Kemija i tehnologija vina
Zakonski propisi o kontroli i kvaliteti hrane
Senzorika i analitika vina
Sustavi osiguranja kvalitete
Zakonski propisi o hrani
Dostignuća u tehnologiji vina
Primjenjena instrumentalna analiza
Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina
Čuvanje i rukovanje hranom
Kabinet za tehnološko projektiranje
Dostignuća u proizvodnji, preradi i primjeni lecitina
Tehnološko projektiranje
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Biotehnološki procesi u prehrambenoj industriji
Primjena prehrambenog i pekarskog kvasca u prehrambenoj industriji
Proizvodnja jakih alkoholnih pića
Tehnologija alkohola i kvasca
Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca
Principi biotehnološke proizvodnje hrane
Razvoj i primjena funkcionalnih starter-kultura u pekarstvu
Razvoj procesa u proizvodnji alkohola i biomase mikroorganizama
Laboratorij za pakiranje hrane
Ambalažni materijali i pakiranje hrane
Sigurnost upakirane hrane
Dostignuća u pakiranju hrane
Odabrana poglavlja u pakiranju hrane
Pakiranje hrane
Trajnost upakiranih proizvoda
Sirovine u biotehnološkoj proizvodnji
Zavod za opće programe
Kabinet za management
Menedžment
Poduzetništvo
Marketing prehrambenih proizvoda
Katedra za strane jezike u struci
Engleski jezik struke I
Engleski jezik struke II
Engleski jezik struke III (izborni modul)
Engleski jezik struke IV (izborni modul)
Engleski jezik struke V (izborni modul)
Njemački jezik struke I
Njemački jezik struke II
Njemački jezik struke III (izborni modul)
Njemački jezik struke IV (izborni modul)
Njemački jezik struke V (izborni modul)
Francuski jezik struke I (izborni modul)
Francuski jezik struke II (izborni modul)
Francuski jezik struke III (izborni modul)
TZK
Tjelesna i zdravstvena kultura
AKADEMSKA SPORTSKA UDRUGA PBF-a
Kabinet za poznavanje države, društva i ekologiju
Društvo i ekologija
Centar za kontrolu namirnica
Službe
Ured za studente
Knjižnica PBF-a
Informatička služba
DOMUS - postavke elektroničke pošte
Eduroam - bežični pristup internetu
Elektronički identitet
Kako dobiti elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr?
Ostale službe
O fakultetu
Osiguravanje kvalitete
Misija, vizija, strategija
Misija
Vizija
Strateški plan razvoja PBF-a
Politika kvalitete
Dokumenti kvalitete
Pravilnik
Priručnik
Zakon NN 45/09
Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom
Katalog informacija
Odluka o ustrojavanju Kataloga informacija Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta
Odluka o imenovanju službenika za informiranje
Katalog informacija Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta
Zahtjev za pristup informacijama
Zakonodavni okvir
Opći podaci
Smještaj fakulteta
Ustroj
Povijest
Sveučilište u Zagrebu
Dokumenti
VAŽEĆI PROPISI ZA IZBOR U ZVANJA
Natječaj za izbor u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto KLASA: 112-01/14-01/01 URBROJ: 251-69-05-14-75
Odluka o izmjeni Pravilnika o doktorskim studijima (od 19. studenoga 2013.)
Plan klasifikacijskih i brojčanih oznaka stvaratelja i primatelja akata za 2015. godinu (stupio na snagu 01. siječnja 2015.)
Plan nabave 2012.
Aneks I plana nabave 2012
Natječaj najnovije
Naputci Vijeća Područja
Popis i redoslijed dokumenata za Senat - za potvrdu izbora u znanstveno - nastavno zvanje redovitog profesora
Popis i redoslijed dokumenata za Vijeće Biotehničkog područja - za potvrdu izbora u znanstveno - nastavno zvanje docenta i izvanrednog profesora
Redoslijed dokumenata za Matični odbor
Mediji
Vijesti i najave
Obavijest za 2. studentsko natjecanje ECOTROPHELIA HRVATSKA
Obavijest o rezultatima Natječaja za akademsku mobilnost u 2015. godini
Objava prvih rezultata - Erasmus+ studijski boravak za studente
Obavijest o BEST stručnim seminarima
Europska inicijativa za obilježavanje tragedije na sveučilišnom kampusu u Keniji
Erasmus u petom mjesecu
Obavijest o natječaju u sklopu projekta Basileus V
Obavijest natječaja za stipendije za Europski Forum Alpbach
U sklopu eSTUDENTa organiziran posjet Francku za studente Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta
Obavijest o Stipendijama Sveučilišta u Zagebu za ak. god. 2014./2015.
STUDENTSKI IZBORI 2015.
Obavijest o slobodnim mjesecima za dodjelu stipendija - Slovenija
Obavijest o predavanju
Obavijest studentima Molekularne biotehnologije
Obavijest o ugovorima za državnu stipendiju
Natječaj za stipendije 2014./2015. Sveučilišta u Zagrebu
Objava najvećeg studentskog inženjerskog natjecanja u Europi
Predavanje "Genetičko inženjerstvo na steroidima" - Što je sintetička biologija? / Stipendije i studiranje u Parizu
OBAVIJEST ZA STUDENTE MOLEKULARNE BIOTEHNOLOGIJE
Obavijest o tijeku prijava za BEST-ove ljetne stručne seminare
Obavijest o radionici vezanoj uz tehnike (pro)aktivnog traženja posla
Obavijest o ovogodišnjem Laboratoriju Slave
Obavijest studentske udruge BEST Zagreb
Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2014./2015.
Poziv na susret s regionalnim direktorom AUF
Obavijest o zajedničkom projektu
Obavijest o upisima u ljetni semestar
Obavijest o Ecotrophelia 2015
Obavijest o redu predavanja za ljetni semestar
OBAVIJEST STUDENTIMA DIPLOMSKOG STUDIJA BPI O UPISU U LJETNI SEMESTAR
Kontakt
Imenik
Korisni linkovi
Instructions to tenderers
Annex I - General Conditions
Budget breakdown
Draft contract
Financial Identification Form
LEF private
LEF public
Performance Guarantee (Annex 5)
Special Conditions
TS +TO_aneks II+III
Annex I - General Conditions
Budget breakdown
Administrative grid
Evaluation grid
TENDER FORM FOR A SUPPLY CONTRACT
Tenderer's declaration
Invitation to tender
Procurement notice